Zonneverwarming SolvisMax

„Ik gebruik slechts twee dingen om mijn verwarmingskosten te halveren:

De Zon en mijn SolvisMax.”

zitat-und-foto-solvismax-besitzer-16
“Gezien de onstabiele situatie van olie en gasprijzen is voor mij nu het moment gekomen om te investeren in een zekere toekomstgerichte technologie, met name de zonne-energie.


Ten eerste denk ik aan mijn kinderen en wil ik een milieuvriendelijke energievorm, ten tweede wil ik mijn verwarmingskosten vanaf de eerste dag halveren en ten derde wil ik mijn levensstandaard behouden ondanks de stijgende energiekosten.”

De SolvisMax is verkrijgbaar als compleet Zonne-verwarmingssysteem voor olie, gas, stadsverwarming of een L/W warmtepomp - met de passende collectoren.

direkt-in-den-speicher-integriertes-67

 

 • Geen enkel ander toestel verbruikt zo weinig:
  tot 50 % besparing op verwarmingskosten - door direct in de buffer geintegreerde Brander.

   

 • Gezond verswater: twee afzonderlijke kringen – geen kans voor legionella.

   

 • Beschermt het klimaat: geringer verbruik – minder CO2.

   

 • Eenvoudige bediening: één regeling voor het volledige systeem dat zich optimaal aan uw woning en uw verbruiksgewoonten laat aanpassen.

Spelenderwijs veranderen.

U wil omschakelen van mazout of gas naar een warmtepomp of pellets, met of zonder de zon?

Enkele ingrepen volstaan om de verwarmingsmodule te verwisselen – en het systeem is omgeschakeld om nog meer energie en geld te besparen.

Deze bijzondere bouwwijze biedt huiseigenaren een pure keuzevrijheid. Zo wordt besparen op verwarmingskosten een kinderspel.

Dit meest spaarzame Systeem onder de zonneverwarmingen kreeg van Stiftung Warentest en Ökotest meermaals de beste score.

Meer dan 40.000 SolvisMax-installaties in gans Europa zorgen dagelijks voor bewezen stookkost-besparingen tot zelfs meer dan 50 %.

„Met afstand het beste Europese Zonneverwarmingssysteem.“
(Task 26 Zonne Combisystemen 12/2002) Brochures over specifieke producten en video zijn te vinden in de algemene downloadsectie