Warmtepomp SolvisVaero

De lucht/water-warmtepomp Solvisvaero.
Warmte uit de lucht gegrepen- met de Solvis Matched-Flow Technologie.

Blick ins Innere der Wärmepumpe SolvisVaeroDas Innere der Luft Wasser Wärmepumpe SolvisVaero
 

De lucht/Water-warmtepomp SolvisVaero biedt een groene en zekere energie van zowel van nieuwbouw als bestaande gebouwen.

Ze zijn verkrijgbaar in drie vermogensklassen 8, 11, 15Kw bij A2/W35 en drie bouwtypen: met verbeterd rendement, geluidsgedempt (slechts 37 dB) en voor de binnensopstelling.
En allen made in Germany.


Onafhankelijkheid: Geen brandstofvoorraad nodig.

Eenmaal aangesloten, kunt u rekenen op uitzonderlijk gunstige, mulieuvreindelijken en betrouwbare verwarming: Omdat de buitenlucht er altijd is en geen cent kost. Bovendien is de besparing hoog terwijl er geen brandstof moet worden opgeslagen.

Bijna niet te geloven maar waar: zelfs bij vriestemperaturen in de winter zit er nog voldoende zonne-energie in de lucht, zodat de warmtepomp zelfs bij -20 graden nog zorgt voor een gezellige warmte uit de buitenlucht. Er worden nog voorlooptemperaturen tot 60°C bereikt met als gevolg dat de warmtepomp ook in de winter bij deze temperaturen nog zonder electrische weerstandsondersteuning kan werken.

 
Anbindung von Speicher, Solaranlage und Kamin
 

Wereldprimeur: 
Matched-Flow voor meer warmtecomfort

Weltneuheit Matched Flow für Wärmepumpe.
 
5 Jahre kostenlose Garantie auf das gesamte System.
 

Deze Solvis technologie die voor het eerst in een warmtepomp wordt toegepast zorgt ervoor dat je nog sneller exact verwarmd water uit de douche bekomt, en dat zonder water-en energieverspilling.

Eender in welke bedrijfstoestand de SolvisVaero werkt, verwarmen - warmwaterbereiding of het ontdooiproces: Er volgt steeds een precieze aansturing van de volumestroom. Dit wordt gerealiseerd door een hoogefficiënte en traploos geregelde beladingspomp, die slechts een uiterst gering hulpenergie verbruik heeft van 5 tot maximum 70 Watt. 

En zo bereikt de de warmtepomp SolvisVaero een tot 35% hoger rendement vergeleken met warmtepompen van andere fabrikanten.

Matched-Flow in verwarming
en warmwaterbedrijf:
Matched-Flow bij het ontdooi bedrijf:
 • * gerichte laadproces in de verwarmings-buffer
  * hoge aanvoertemperatuur van 60 ° C bij verwarmen
  ook in de winter
  * lange looptijden bij deellast
  * Hoger warmwatercomfort
  * energiebesparende werking
  * hoogste rendement en prestaties in vergelijking met
  andere warmtepompen

 • * Ontdooi energie wordt genomen uit de solarbuffer
  * Aanpassing volumestroom ong 1 m³ / h
  * Ontdooien vindt plaats in het lage
  temperatuurgebied rond de 25 ° C.
  * daardoor economisch en energie besparende ontdooicyclus
  * Ideale zonnedekkingsgraad

SolvisVaero warmtepomp, zonnecollector en compacte opslag SolvisMax SolvisCalaSolvisVaero warmtepomp, zonnecollector en compacte opslag SolvisMax SolvisCala
 

Verdere voordelen in combinatie met de energie manager SolvisMax

Omdat de SolvisVaero wordt gecombineerd met de zeer energie-efficiënte energie-manager SolvisMax welke de warmte zeer effectief zal opslaan.

 

Er kan ook een  zonnesysteem worden aangesloten of huishoudelijke apparaten zoals wasmachine of vaatwas .Met primaire zonne-energie zal men in de zomer en de tussenseizoenen het stroomverbruik tot een minimum reduceren.

 

Het vers water systeem: Het water voor de douches of voor het gebruik in de keuken is in de SolvisMax altijd vers verwarmd  in een doorstroomprincipe. Er is geen stilstaand water opslag zoals in veel andere systemen.

Overheidsfinanciering
de overheid geeft subsidies wanneer men kiest voor een warmtepomp met een zonnesysteem.(4450 €) Deze subsidie kan worden gecombineerd met  lage rente leningen . Veel steden en gemeenten bieden hun eigen premie. zie www.premiezoeker.be

Technische gegevens van de systemen vind je in de brochures.