Lucht/Water-Warmtepomp Solvis Vaero

De lucht / water-warmtepomp SolvisVaero. 
warmte uit de lucht gegrepen.


 

U wilt groene en zekere energie voor uw verwarming ? wasser-waermepumpe-solvisvaero-9e
Met de lucht / water-warmtepomp SolvisVaero kan de warmte gemakkelijk worden verkregen uit de buitenlucht. 
Het principe: Het toestel zuigt de omgevingslucht aan en ontrekt daaruit de warmte-energie. Deze wordt via een warmtewisselaar aan het systeem voor verwarming en warm water afgegeven.

Onafhankelijkheid: Geen brandstofvoorraad meer nodig

Eenmaal aangesloten, kunt u rekenen op buitengewoon gunstige, betrouwbare en milieuvriendelijke energie: Omdat de buitenlucht er altijd is en geen cent kost. Bovendien bespaart u terwijl u geen brandstofvoorraad meer hoeft op te slaan.

 

Bijna niet te geloven maar waar: zelfs bij vriestemperaturen in de winter zit er nog voldoende zonne-energie in de lucht, zodat de warmtepomp zelfs bij min 20 graden nog zorgt voor een gezellige warmte uit de buitenlucht ontrokken. Er worden nog voorlooptemperaturen tot 60 ° C bereikt. Natuurlijk kan ook de extra warmte van een zonne installatie benut worden, zoals weergegeven in de afbeelding hieronder.

anbindung-von-speicher-solaranlage-und-50
 
 

Eerste warmtepomp met MATCHED FLOW - Wereldprimeur voor comfortabele warmte

weltneuheit-matched-flow-fuer-waermepumpe-c4
5 jaar garantie
 

Deze Solvis technologie die voor het eerst in een warmtepomp wordt toegepast zorgt ervoor dat je nog sneller exact verwarmd water uit de douche bekomt, en dat zonder water-en energieverspilling.

Consistente temperatuur voor hoog warmwatercomfort:

Hiermee wordt het debiet door een unieke techniek met speciale pompen nauwkeurig geregeld. De warmte wordt optimaal opgeslagen naar gelang de behoefte en de eisen. Daardoor zijn de gewenste temperaturen voor verwarming en douches direct en continu beschikbaar. 

En zo bereikt de  de warmtepomp SolvisVaero een tot 35%  hoger rendement vergeleken met warmtepompen van andere fabrikanten.


 

De lucht / water-warmtepomp is beschikbaar in drie vermogensklassen (acht, elf en 15 kilowatt) en geschikt voor vloerverwarming in nieuwe gebouwen en voor renovatie van bestaande gebouwen. Met 37 decibel werkt de geluidsgeoptimaliseerde warmtepomp uiterst stil . En alles wordt gemaakt in Duitsland. 

waermepumpe-solvisvaero-solarspeicher-eeSolvisVaero warmtepomp, zonnecollector en compacte opslag SolvisMax SolvisCala
 

Warmte perfect opgeslagen: 
De truc met de combinatie

Gezien de SolvisVaero met de bijzonder energiebesparende energiemanager SolvisMax wordt gecombineerd, wordt deze warmte bijzonder efficiënt opgeslagen.

Er kan ook een  zonnesysteem aangesloten worden of er kan warmte geleverd worden aan huishoudelijke apparaten zoals wasmachine of droogkast. En omdat daardoor geen brandstof moet gekocht worden, kunnen de verwarmingskosten al snel de helft verminderen.
Door voorrang te geven aan de zonne-energie in de zomer en in de tussenseizoenen,zal men het stroomverbruik tot een minimum reduceren.

Het vers water systeem:
Het water voor de douches of voor de keuken wordt door de SolvisMax altijd vers verwarmd , zoals bij een doorstroomverwarmer. Er is geen stilstaand water opslag zoals in veel andere systemen.